fbpx

Contact us

*Mandatory field

or use our

Pashmin Art Museum

NU IS DE TIJD!
JIJ KUNT DEEL UITMAKEN VAN DEZE GROTE MUSEALE TENTOONSTELLING!

2024/2025/2026

EUROPA

Duitsland | Oostenrijk | Zwitserland

CHINA

Peking, Shanghai, Chongqing

Over de tentoonstelling

Kunst en commercie. Deze twee termen worden door veel kunstenaars als controversieel beschouwd en ze zijn niet zeker van hun betekenis. Misschien komt het doordat een kunstobject nooit puur met winstoogmerk gemaakt mag worden, maar simpelweg omdat het “moet” worden gemaakt. Het spoort de kunstenaar aan, die zich er soms zelfs tegen verzet, omdat het met al zijn kracht in hem of haar naar voren komt.

Het sombere dagelijkse leven wordt een ondergeschikte zaak wanneer het werk zich uur na uur verder ontwikkeld. Dan is het klaar. Een heel speciale beloning volgt. Kan er iets mooiers zijn dan zelfkennis verwerven? Iets gecreëerd hebben dat van diep van binnen kwam en dankzij een bepaald talent nu het daglicht heeft gezien? Iets dat in ieder geval dicht in de buurt komt van wat de geest met plezier dicteerde? Waarom zou je dit werk onthouden aan andere mensen die er misschien ook van kunnen genieten en maar al te graag een dialoog aan willen gaan met de kunstenaar en zijn werk?

FAQ

Als je een kunstenaar bent met veel passie en een groot creatief potentieel, staan de deuren open voor deelname aan het museumproject. Je moet echter wel het gratis sollicitatieproces doorlopen.

Om uw gegevens te ontvangen, sturen we u een uploadlink per e-mail.

Nadat we uw gegevens hebben ontvangen, zullen ze worden doorgestuurd naar de internationale jury van de museumtentoonstelling. Na enkele dagen zullen we contact met u opnemen met de resultaten

Als u wordt geaccepteerd, zal de administratieafdeling op basis van het rapport van de jury een contract opstellen tussen Pashmin Art en u als kunstenaar. Het contract zal naar u worden opgestuurd.

Afhankelijk van het project raden we u aan om zo snel mogelijk te solliciteren, omdat we slechts een beperkt aantal deelnemers kunnen accepteren.

Bij onze tentoonstellingen worden alle werken ook te koop aangeboden. Verzamelaars en kunstliefhebbers krijgen de mogelijkheid om uw werken aan te schaffen.

Zodra u uw werken aan ons overdraagt, zijn ze verzekerd.

Natuurlijk zal er een feestelijke openingsceremonie zijn waar u uiteraard aanwezig mag zijn.

Play Video about Kunming

Archive Art Museum Beijing, Museum Project, 2023

Play Video about HONG ART MUSEUM 2022, 50 YEARS OF SINO-EUROPEAN CULTURAL EXCHANGE Organizers: Pashmin Art & Hong Art

HONG ART MUSEUM, 50 YEARS OF SINO-EUROPEAN CULTURAL EXCHANGE, 2022

CREATIVITEIT MOET GEZIEN WORDEN. Hier is je kans. U kunt deel uitmaken van onze tentoonstellingen.

Play Video about Wolfgang Rudischhauser, Consul General of Germany (in Chengdu) -Opening Speech, Hong Art Museum 2022

Wolfgang Rudischhauser, Generalkonsul von Deutschland in Chengdu, Eröffnungsrede, Hong Art Museum, 2022

Play Video about Hong Art Museum in Chongqing (the largest metropolis in the world), China

Hong Art Museum in Chongqing (the world’s largest metropolis), China, 2020

Play Video about CCTV Chongqing report Pashmin Art - Hong Art Museum opening 10 january 2020, Chongqing, China

CCTV Chongqing reports on Pashmin Art – Hong Art Museum Chongqing, 2020

Play Video

 Recognition of New Artistic Voices in Kunming, 2018.

Play Video about Pashmin Art Gallery Exhibition at the 5th Anniversary of the ROTHKO CENTRE

Exhibition of Pashmin Art Consortia on the occasion of the 5th anniversary of ROTHKO CENTRE, 2018

Play Video about Museum of Contemporary Art Beijing

Museum of Contemporary Art Beijing, 2015

Dit is precies ons doel bij

... het MUSEUM EXHIBITION PROJECT van Pashmin Art Consortia. In samenwerking met verschillende kunstmusea en kunstcentra over de hele wereld organiseren we "Pashmin Art Circulation". Dit zijn tentoonstellingsprojecten waaraan kunstenaars uit verschillende landen deelnemen. De culturele uitwisseling blijkt net zo divers en vruchtbaar te zijn als het scala aan exposities op het gebied van beeldhouwkunst, schilderkunst, fotografie, videokunst, installatie, enz.

Artists' Testimonials

Play Video

Professor Dr. Wang Shaojun, China
Artist

Play Video about Hanne Laland

Hanne Laland, Sweden
Artist

Play Video about Hoffelner

Rainer Hoffelner, Germany
Artist

Play Video about Sophie Le Van Gong

Sophie Le Van Gong, France
Artist

Play Video about Robert Hoffmann

Robert Hoffmann, Germany
Artist

Play Video about Atmani Blok

Atmani Blok, Netherlands
Artist

Kunst is belangrijk!

Kunst is systematisch significant omdat het tot onze verbeelding spreekt; de absolute voorwaarde voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor opkomende problemen. Kunst overwint barrières en dringt diep door in de harten van onze medemensen. Het doel van "Pashmin Art Circulation" is om de intellectuele en artistieke uitwisseling tussen verschillende culturen op gang te brengen en bij te dragen aan deze culturele uitwisseling in de toekomst. De tentoonstelling laat zien welke invloed kunst heeft op het bevorderen van vriendschappen tussen culturen. Om te begrijpen wat onbekend is, moet u eerst en vooral iets leren over de culturele oorsprong en het verschil waarnemen en accepteren, en tegelijkertijd overeenkomsten ontdekken.

druk op

KUNMING AIRLINES MAGAZINE – museum exhibition – RECOGNITION OF NEW ARTISTIC VOICES

MARK ROTHKO MUSEUM AND ART CENTER, Latvia

HONG ART MUSEUM EXHIBITION, CHONGQING, CHINA

Er worden schilderijen, sculpturen, foto's

... en andere media tentoongesteld die de geselecteerde kunstenaars vertegenwoordigen in hun nationale en individuele artistieke idioom. Ze laten hun nieuwsgierigheid en verlangen zien om een ​​eigen bijdrage te leveren aan de dialoog. Hier wordt elke kunstenaar gekenmerkt door zijn of haar eigen originele, individuele artistieke vocabulaire en begrip, en tegelijkertijd wordt hun positie op de hele kaart gezien als een teken van samenzijn, als een symbool van liefde en vriendschap die weerspiegeld wordt in de cultuur. In dit geval leren beide culturen van elkaar en kunnen ze samen groeien.

Solliciteer nu!

Please write us in English

[pashmin-contact-form]

* required data

PASHMIN ART BRANCHES

Hamburg | 汉堡 汉堡

Bad Tölz | 巴特特尔茨

Beijing | 北京

Shanghai | 上海

Chongqing | 重庆

Mark Rothko
Poetic Habitat-Art Exhibition in Shanghai
Mark Rothko
Museum MOCA, Beijing
Mark Rothko
Mark Rothko
Gallery in Hamburg
Mark Rothko
Previous slide
Next slide

Pashmin Art Consortia, founded by Nour Nouri in 1990, is an art company with different sections and activities including a gallery (Pashmin Art Gallery) with five branches (Hamburg, Bad Tölz, Shanghai, Beijing and Chongqing), a publishing company (Pashmin Art Publisher), a bilingual online art Magazine (Global Art Magazine), an art managament department (Pashmin Art Management), a website for emerging artists (Pashmin Art Emerging) and a series of itinerant grand exhibitions at contemporary art museums (Pashmin Art Circulation). It began its activities in the art market by exhibiting works by German artists and later expanded to include artists from various other countries.

Pashmin Art on YouTube

Get to know our international galleries and exhibitions on our Pashmin Art Youtube channel. We document our cross-cultural art projects and accompany our artists from the private studio to the big exhibition stage from Hamburg to Shanghai!