Pashmin Art Museum

NU IS DE TIJD.
JIJ KUNT DEEL UITMAKEN VAN DEZE GROTE MUSEALE TENTOONSTELLING.

ANSÖK NU!

Archive Art Museum / Beijing
9 april 2022 – 9 maj 2022

Om utställningen

Konst och kommers. Dessa två termer anses av många konstnärer vara kontroversiella eftersom de inte är säkra på deras innebörd. Kanske kan det bero på att ett konstverk aldrig bör skapas för enbart vinst, utan för att det ”måste” skapas. Det utmanar konstnären, som ibland till och med försöker motstå det, när det framträder med all sin kraft i hans/hennes inre. Den trista vardagen blir ett mindre bekymmer när arbetet bryter fram timme för timme. Till slut är det fullbordat. En mycket speciell belöning följer. Kan det finnas något vackrare än att få självkännedom? Att ha skapat något som kom djupt inifrån och, tack vare en viss talang, har nu sett dagens ljus? Något som åtminstone är i närheten av visionen som fanns där från början? Varför ska man undanhålla detta verk för andra människor som också kan njuta av det och gladeligen vill gå in i en dialog med konstnären och hans verk?

MUSEUM
EXHIBITION
PROJECT

Detta är precis vårt uttalade syfte

... vid MUSEUMUTSTÄLLNINGSPROJEKTET av Pashmin Art Consortia. I samarbete med olika konstmuseer och konstcentra runt om i världen organiserar vi "Pashmin Art Circulation", ett utställningsprojekt där konstnärer från olika länder deltar. Det vänskapliga kulturutbytet visar sig vara lika mångsidigt och fruktbart som mångfalden av utställningsobjekten från skulptur, måleri, fotografi, videokonst, installation etc.

CREATIVITY NEEDS TO BE SEEN. NOW IS YOUR TIME. YOU CAN BE PART OF THIS EXHIBITION. ANSÖK NU

Video abspielen

Konst är viktig!

Konst är system essentiell, eftersom den inspirerar vår fantasi; en absolut förutsättning för att utveckla innovativa lösningar för kommande problem. Konst övervinner hinder och tränger djupt in i våra medmänniskors hjärtan. Avsikten med "Pashmin Art Circulation" är att starta ett intellektuellt och konstnärligt utbyte mellan olika kulturer och att bidra till ett sådant utbyte i framtiden. Utställningen kommer att visa den kraft konsten har på att främja vänskap mellan kulturer. För att förstå vad främmande är, bör man först och främst lära sig något om dess kulturella ursprung och uppfatta och acceptera skillnader och samtidigt upptäcka likheter.

Målningar, skulpturer, fotografier

och andra medier som representerar de utvalda konstnärerna på deras nationella och individuella konstnärliga språk kommer att ställas ut. De förmedlar sin nyfikenhet och sin önskan att göra sitt eget bidrag till dialogen. Här kännetecknas varje konstnär av sitt eget ursprungliga, individuella konstnärliga uttryckssätt och förståelse, och samtidigt ses hans/hennes position på hela kartan som ett tecken på att vara tillsammans, som en symbol för kärlek och vänskap som återspeglas i kulturen. I det här fallet lär båda kulturerna av varandra och kan växa tillsammans.

Contact

Please write us in English

* required data

weltkarte
Wird geladen...
Wird geladen...
Wird geladen...

PASHMIN ART BRANCHES

Hamburg | 汉堡

Beijing | 北京

Shanghai | 上海

Chongqing | 重庆

Contact

Webdesign Hamburg

pashminart-museum

0