Pashmin Art Museum

NÅ ER TIDEN DIN.
DU KAN VÆRE DEL AV DENNE STORE MUSEUMUTSTILLINGEN.

SØK NÅ!

Archive Art Museum / Beijing
9. april 2022 — 9. mai 2022

Om utstillingen

Kunst og handel. Disse to begrepene anses å være kontroversielle av mange kunstnere, og de er ikke sikre på hva de betyr. Kanskje det kan være fordi et kunstobjekt aldri skal skapes kun for profitt, men fordi det "må" skapes. Denne trangen for å skape oppfordrer kunstneren, som til tider til og med motstår den, fordi den dukker opp med all sin kraft i ham / henne. Den kjedelige hverdagen blir en mindre når verket bryter vei time for time, så er det gjort. En veldig spesiell belønning følger. Kan det være noe vakrere enn å få selvinnsikt? Å ha skapt noe som kommer fra dypt der inne, og takket være et visst talent, har nå sett dagens lys? Noe som i det minste er nær den åndelige lykke? Hvorfor skal man holde dette verket tilbake fra andre mennesker som kanskje også liker det og er for glade for å gå i dialog med kunstneren og hans arbeid?

MUSEUM
EXHIBITION
PROJECT

Dette er nøyaktig vårt erklærte formål

... ved MUSEUMUTSTILLINGSPROJEKTET til Pashmin Art Consortia. I samarbeid med ulike kunstmuseer og kunstsentre rundt om i verden, organiserer vi "Pashmin Art Circulation". Dette er utstillingsprosjekter der kunstnere fra forskjellige land deltar. Den vennlige kulturutvekslingen viser seg å være like mangfoldig og fruktbar som utstillingsområdene fra skulptur, maleri, fotografi, videokunst, installasjon osv.

KREATIVITET MÅ SEES. NÅ ER TIDEN DIN. DU KAN VÆRE EN DEL AV DENNE UTSTILLINGEN.

Video abspielen

Kunst er viktig!

Kunst er viktig fordi den inspirerer fantasien vår; den absolutte forutsetningen for å utvikle innovative løsninger for kommende problemstillinger. Kunst overvinner barrierer og trenger dypt inn i hjertene til våre medmennesker. Intensjonen med "Pashmin Art Circulation" er å starte den intellektuelle og kunstneriske utvekslingen mellom forskjellige kulturer og å bidra til denne kulturelle utvekslingen i fremtiden. Utstillingen viser hvilken innflytelse kunst har på å fremme vennskap mellom kulturer. For å forstå hva fremmed er, bør du først og fremst lære noe om dets kulturelle opprinnelse og oppfatte og akseptere forskjellen, og samtidig oppdage likheter.

Malerier, skulpturer, fotografier

... og andre medier som representerer de utvalgte kunstnerne på deres eget nasjonale og individuelle kunstneriske språk vil bli utstilt. De formidler nysgjerrigheten og ønsket om å gi sitt eget bidrag til dialogen. Her er hver kunstner preget av sin egen originale, individuelle kunstneriske språk og forståelse, og samtidig blir hans / hennes posisjon på hele kartet sett på som et tegn på sammarbeid, som et symbol på kjærlighet og vennskap som er gjenspeiles i kulturen. I dette tilfellet lærer begge kulturer av hverandre og kan vokse sammen.

Contact

Please write us in English

* required data

weltkarte
Wird geladen...
Wird geladen...
Wird geladen...

PASHMIN ART GRENER

Hamburg | 汉堡

Beijing | 北京

Shanghai | 上海

Chongqing | 重庆

Contact

Webdesign Hamburg

pashminart-museum

0