Pashmin Art Museum

NU IS DE TIJD.
JIJ KUNT DEEL UITMAKEN VAN DEZE GROTE MUSEALE TENTOONSTELLING.

Solliciteer nu!

Archive Art Museum / Beijing
9. April 2022 – 9. Mei 2022

Over de tentoonstelling

Kunst en commercie. Deze twee termen worden door veel kunstenaars als controversieel beschouwd en ze zijn niet zeker van hun betekenis. Misschien komt het doordat een kunstobject nooit puur met winstoogmerk gemaakt mag worden, maar simpelweg omdat het “moet” worden gemaakt. Het spoort de kunstenaar aan, die zich er soms zelfs tegen verzet, omdat het met al zijn kracht in hem of haar naar voren komt. Het sombere dagelijkse leven wordt een ondergeschikte zaak wanneer het werk zich uur na uur verder ontwikkeld. Dan is het klaar. Een heel speciale beloning volgt. Kan er iets mooiers zijn dan zelfkennis verwerven? Iets gecreëerd hebben dat van diep van binnen kwam en dankzij een bepaald talent nu het daglicht heeft gezien? Iets dat in ieder geval dicht in de buurt komt van wat de geest met plezier dicteerde? Waarom zou je dit werk onthouden aan andere mensen die er misschien ook van kunnen genieten en maar al te graag een dialoog aan willen gaan met de kunstenaar en zijn werk?

MUSEUM
EXHIBITION
PROJECT

Dit is precies ons doel bij

... het MUSEUM EXHIBITION PROJECT van Pashmin Art Consortia. In samenwerking met verschillende kunstmusea en kunstcentra over de hele wereld organiseren we "Pashmin Art Circulation". Dit zijn tentoonstellingsprojecten waaraan kunstenaars uit verschillende landen deelnemen. De culturele uitwisseling blijkt net zo divers en vruchtbaar te zijn als het scala aan exposities op het gebied van beeldhouwkunst, schilderkunst, fotografie, videokunst, installatie, enz.

CREATIVITEIT MOET GEZIEN WORDEN. NU IS DE TIJD. JIJ KUNT DEEL UITMAKEN VAN DEZE TENTOONSTELLING.

Video abspielen

Kunst is belangrijk!

Kunst is systematisch significant omdat het tot onze verbeelding spreekt; de absolute voorwaarde voor het ontwikkelen van innovatieve oplossingen voor opkomende problemen. Kunst overwint barrières en dringt diep door in de harten van onze medemensen. Het doel van "Pashmin Art Circulation" is om de intellectuele en artistieke uitwisseling tussen verschillende culturen op gang te brengen en bij te dragen aan deze culturele uitwisseling in de toekomst. De tentoonstelling laat zien welke invloed kunst heeft op het bevorderen van vriendschappen tussen culturen. Om te begrijpen wat onbekend is, moet u eerst en vooral iets leren over de culturele oorsprong en het verschil waarnemen en accepteren, en tegelijkertijd overeenkomsten ontdekken.

Er worden schilderijen, sculpturen, foto's

... en andere media tentoongesteld die de geselecteerde kunstenaars vertegenwoordigen in hun nationale en individuele artistieke idioom. Ze laten hun nieuwsgierigheid en verlangen zien om een ​​eigen bijdrage te leveren aan de dialoog. Hier wordt elke kunstenaar gekenmerkt door zijn of haar eigen originele, individuele artistieke vocabulaire en begrip, en tegelijkertijd wordt hun positie op de hele kaart gezien als een teken van samenzijn, als een symbool van liefde en vriendschap die weerspiegeld wordt in de cultuur. In dit geval leren beide culturen van elkaar en kunnen ze samen groeien.

Contact

Please write us in English

* required data

weltkarte
Wird geladen...
Wird geladen...
Wird geladen...

PASHMIN ART BRANCHES

Hamburg | 汉堡

Beijing | 北京

Shanghai | 上海

Chongqing | 重庆

pashminart-museum

0