Pashmin Art Museum

Her ier din chance.
DU KAN VÆRE DEL AF DENNE STORE MUSEUMUTSTILLING.

Ansøg nu!

Archive Art Museum / Beijing
9. april 2022 – 9. maj 2022

Om udstillingen:

Kunst og penge. Disse to ting sammen ses af mange kunstnere en en lidt som kontroversiel sammenblanding, og man bliver let lidt usikker. Måske er det fordi kunst ikke kan skabes med tanke på penge, men fordi det er en indre nødvendighed. Et værk kalder på kunstneren, som ind imellem prøver at modstå det, men som til sidst må overgive sig. Hverdagen fyldes med glæde, når man arbejder med sit værk time efter time. Man ved en stor belønning venter. Er der noget bedre end at give sig selv… noget der kommer dybt indefra ens sjæl, og takket være talent, ser dagens lys. Et værk som er det ens indre formede. Hvorfor ikke lade andre mennesker se det? Mennesker, der måske også kan nyde det, og er for glade for at gå i dialog med dig og dine værker?

MUSEUM
EXHIBITION
PROJECT

Det er præcis det der er målet

... med MUSEUMUDSTILLINGSPROJEKTET fra Pashmin Art Consortia. I samarbejde med forskellige kunstmuseer og kunstcentre rundt om i verden organiserer vi "Pashmin Art Circulation". Det er udstillingsprojekter, hvor kunstnere fra forskellige lande deltager. Den kulturelle udveksling har vist sig at være lige så frugtbar som forskelligartet indenfor områderne skulptur, maleri, fotografi, videokunst, installation osv.

KREATIVITET SKAL SES. Her er din chance. Du kan blive en del af vores udstillinger.

Video abspielen

Kunst er essentiel!

Fordi den inspirerer vores fantasi; den absolutte forudsætning for at udvikle innovative løsninger til kommende udfordringer. Kunst overvinder alle grænser og trænger dybt ind i hjertet på vores medmennesker. Hensigten med "Pashmin Art Circulation" er at starte den intellektuelle og kunstneriske udveksling mellem forskellige kulturer og bidrage til den kulturelle udveksling langt ud i fremtiden. Mange udstillinger har vist at kunst har en stor indflydelse på at fremme venskaber mellem kulturer. For at forstå hvem en fremmed er, skal man først og fremmest lære noget om det menneskes kulturelle rødder og opfatte og acceptere forskelle og samtidig opdage ligheder.

Vi udstiller malerier, skulpturer, fotografier

... og andre medier, der repræsenterer udvalgte kunstnere med deres nationale og individuelle kunstneriske sprog. Kunstnerne formidler med deres nysgerrighed og deres ønske om at yde deres eget bidrag til dialogen. Hver enkelt kunstner har sit eget originale, individuelle kunstneriske ordforråd og sin egen forståelse. Sammen med andre ses hans eller hendes position på verdenskortet som et tegn på at være vi er sammen. Et symbol på kærlighed og venskab, der er afspejles i kultur. I dette tilfælde lærer begge kulturer af hinanden og kan finde sammen.

Contact

Please write us in English

* required data

weltkarte
Wird geladen...
Wird geladen...
Wird geladen...

PASHMIN ART BRANCHES

Hamburg | 汉堡

Beijing | 北京

Shanghai | 上海

Chongqing | 重庆

pashminart-museum

0